Ελένη ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Ελένη ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Digital Health Expert, CEO SIBA soft AE

H κα. Ελένη Θεοδωρίδου αποφοίτησε από το Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων προγραμματισμού στο Oracle University Hellas.

Περίπου ένα χρόνο μετά την απόκτηση του πτυχίου της, η κα. Θεοδωρίδου ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην SIBA Soft ως τεχνικός ανάπτυξης εφαρμογών και στη συνέχεια πέρασε στο τμήμα συμβούλων πληροφορικής και υλοποίησης έργων. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε διαδικασίες ποιότητας και διαχείριση καθώς έχει πιστοποιηθεί στη μεθοδολογία  PRINCE2 P2R\130628 το 2005.

Από το 2007 έως σήμερα κατέχει το ρόλο της Διευθύνουσας Συμβούλου στην εταιρεία SIBA Soft και συμμετέχει  ενεργά ως Project Manager και Business Analyst στα έργα της Εταιρείας. Στην πορεία της έχει διατελέσει Γενική Γραμματέας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Συνδέσμου Πληροφορικής της Υγείας (ΕΣΠΥ). Το προϊόν my-VIOS, ένας φορητός ηλεκτρονικός φάκελος Υγείας, που η ίδια με την ομάδα της σχεδίασε κ υλοποίησε, επιλέχθηκε από την Αμερικάνικη Πρεσβεία του Λονδίνου, ως ένα από τα 10 πιο καινοτόμα προϊόντα στην Ευρώπη στον τομέα του e-health. Έχει υπάρξει μέλος πολλών επιχειρηματικών αποστολών και έχει ταξιδέψει στα πλαίσια του επιχειρείν σε Ευρώπη, Αφρική και Αμερική. Σήμερα ζει στην Αθήνα και είναι μητέρα 4 παιδιών.